Kőműves Zoltán - Igazgató

1971-ben születtem. Az általános iskolát Zomborban fejeztem be. Középiskolába a szabadkai zenei középiskolába jártam kürt szakon. A tanítóképző egyetemet Zomborban fejeztem be. A tanulmányaimat magyar nyelven végeztem. 2000-től dolgoztam mint tanító a zombori Testvériség-egység Általános Iskolában. 2019 januárjától Bácsgyulafalván voltam tanító az iskolaév végéig. Hobbim a fotózás.

Horváth Tímea -Magyartanár

1989. február 8-án születtem Apatinban. Az elemi iskolát a szilágyi Kis Ferenc Általános Iskolában fejeztem. Ezután a szabadkai Egészségügyi Középiskolában folytattam tanulmányaimat nővèr-technikus szakon. A 2008/2009-es tanévtől az újvidéki Bölcsèszettudományi Kar Magyar Nyelv és Irodalom Tanszékének hallgatója voltam. Mesterdiplomámat, mint magyar nyelv és irodalom szakos tanár, 2013 novemberében szereztem meg. 2013 szeptemberétől a bácsgyulafalvi Kis Ferenc Általános Iskolában dolgozom. Tanulóim számos versenyen kimagasló eredményt értek el.

Csernicsek Edvin- Zenetanár

Szenn Andor - Némettanár

Momčilović Marina - Matematika tanár, könyvtáros és polgári nevelést oktató

1970-ben születtem Zomborban és itt is fejeztem be az iskolai tanulmányaimat. Lediplomáltam a zombori tanítóképzőn, mint maszter tanító. 2001. szeptember 1-től dolgozom az iskolában, mint matematika tanár az 5. osztálytól a 8. osztályig. 2007. májusától az iskola könyvtárosa vagyok, fél munkaidővel. 25 év munkaévem van.

Ódry Georgina - Biológia tanár

Az általános és a középiskolát is Zomborban végeztem. A Természettudományi Kar biológia szakán végeztem tanulmányaimat mint diplomás biológus. 2008-ban kezdtem el dolgozni a kupuszinai és szilágyi általános iskolában, 2009-től pedig Telecskán, mint biológia tanár.

Gavrilović Kristina - Szerbtanár

2008. szeptemberében a Filozófiai Egyetem Szerb nyelvtan és nyelv szakán diplomáltam és ez év novemberében pedig itt a Kis Ferenc Álatalános Iskolában helyezkedtem el. Az államvizsgát 2013-ban tettem le.

Bagi László Lenke - Kémia tanár

Jankovich Katalin - Képzőművészet tanár

1960. november 06-án Kúlán születtem. Az általános iskolát szülőfalumban, Kúlán a Petőfi Brigád Általános Iskolában fejeztem be. A Formatervezői Szakközépiskola grafikai szakát Újvidéken végeztem, majd 1979.június 28-án diplomáztam.A Művészeti Akadémiát Újvidéken,1985.június 24- én végeztem el grafikai akadémikus-képzőművészeti pedagógus szakon. Szakvizsgát tettem 1992.április 27-én. 1984-től folyamatosan tanítok a bácsgyulafalvi iskolában. Ezen kívül órakiegészítésként tanítok még Topolyán a gimnáziumban és a műszaki szakközépiskolában, valamint Zomborban a Szent Száva Középiskolában.

Hazenštaub Valentin - Testnevelés tanár

1976-ban születtem Zomborban. Az általános és a középiskolát Zomborban fejeztem be. 2006-ban az egyetemi tanulmányaimat az újvidéki testnevelési egyetemen végeztem el. Itt testnevelési tanár és úszóedző megnevezést kaptam. Több éve dolgozok mint edző az újvidéki és zombori úszóklubbokban. A testnevelő tanár 2006-tó vagyok. Három iskolában dolgozom. Több községi és köztársasági sikerem volt az iskolai sportokban. És hasonló sikereket értem el nemzetközi szinten is.

Molnár Kéri Edit - Angoltanár

1992-ben születtem Szabadkán. Az általános iskolát Kupuszinán fejeztem be. Már az általános iskolában beleszerettem az angol nyelvbe. A középiskolát 2007-ben végeztem a zombori Dr. Ripp Rózsa Egészségügyi Középiskolában. Időközben szilárdult meg bennem az érzés, hogy az angolt szeretném továbbfolytatni, így a Szegedi Tudományegyetem Bölcsész Karán fejeztem anglisztika alapszakon. Jelenleg is ott végzem a mesterképzést, Alkalmazott Nyelvészeten. 2015. októbertől vagyok a telecskai Kis Ferenc Általános Iskola angoltanárja, ahol az álmomat valósíthatom meg: gyerekekkel foglalkozom.

Molnár István - Földrajz tanár

1964-ben születtem. Az Újvidéki Egyetem Természettudományi szakán végeztem 1989-ben. Még ez évben munkába álltam Csantavéren, a Hunyadi János Általános Iskolában. Szakvizsgát 1992. 10. 07-én szereztem. Később Kupusznára költöztem, ahol a József Attila Általános Iskolában alkalmaztak földrajz szakosként, majd a szilágyi Kis Ferenc Általános Iskolában és a doroszlói Petőfi Sándor Általános Iskolában. Telecskán 2018/2019-es iskolaévtől tanítok, ahol a gyerekeknek nem csak földrajzot oktatok, de a toleranciára is nevelem őket, mert a világ szépsége a különbözőségekből fakad!

Pfeiffer Beáta - Történelem tanár

Az Újvidéki Egyetem BTK, Történelem tanszékén 2012-ben alapképzésből, 2013-ban mesterképzésből szereztem történész diplomát.A 2011/2012-es tanévtől dolgozom a tanügyben. Egy kislány anyukája vagyok, Doroszlón élek.

Kis Róbert - Fizika tanár

Cseh Dávid - Informatika tanár

Zomborban született, ahol a Testvériség Egység Zombor Általános Iskolát és a Veljko Petrović zombori gimnázium áltálános szakát fejezi. 2010-ben befejezte tanulmányait a zombori Oktatási Karon, és azonnal elkezdte pályafutását az oktatásügyben.

Pešut Andrea - Osztálytanító

Szűcs Éva - Osztálytanító

Zarić Pošić Ibolya - Osztálytanító

Богданка Гулачи - Професор разредне наставе

Рођена сам 23.12.1966.год. у Сомбору. Радим у ОШ"Киш Ференц" у Телечки од 1995.год. Завршила сам Вишу школу за наставника разредне наставе ПА"Жарко Зрењанин"у Сомбору и уз рад сам се дошколовала за професора разредне наставе. Прво сам радила две године на месту наставника српског као нематерњег језика, да би 1997.год. почела са радом у комбинованом одељењу на месту учитељице. Волим музику, забаву, књиге, филмове, природу и путовања. Трудим се да деци пренесем знање, разне вештине и жељу за стицање нових знања и вештина.

Мирјана Сремчевић - Професор разредне наставе

Здраво да сте!Зовем се Мирјана.Живим у Кљајићеву, а радим у школи у Телечки.На Учитељском факултету у Сомбору завршила сам два факултета, дипломирани учитељ (2002.год.) и дипломирани предшколски васпитач (2010.год.). Имам среће да радим посао који волим. Учитељица сам тек 26 година. Радим најлепши посао на свету, уз дечји осмех и загрљај. „Учећи друге, учимо се и ми.“

Ana Barak Lučić - Pedagógus

Сенка Мргић - Вероучитељ

Hajdú László - hitoktató

Kollár Ibolya - Főkönyvelő

Милан Вукелић - секретар