ANGOL VERSENYEK:

Az iskolai tanulói (Utvic Sanela, Tuzlić Anđela és Lukács János) a KGL nevezetű versenyen vettek részt 2020. 01. 25-én Verbászon, amelyen a gyerekek szépen teljesítettek. Tuzlić Anđela 100%-os teljesítménnyel jutott tovább Belgrádba, amelyen 2020. március 7-én részt vett a tanárja kíséretében. Az eredmény még várat magára, valamint a rendkívüli helyzet megszűnése után a remélhetőleg továbbjutó kislány Franciaországban, Amensben fogja elnyerni a 3. forduló trófeáját.

2020. 02. 28-án került megrendezésre a HIPPO COMPETITION angol verseny első fordulója az iskolában, amelyen Tuzlić Anđela, Zsiga Márk és Lukács János vettek részt. A megírt tesztek postázása óta nem érkezett eredmény a kialakult rendkívüli helyzet beállása miatt. Bízva a legjobbakban, reméljük, hogy a 2. és 3. fordulón is képviseltetve lesz a kisikola a szorgalmas tanulók személyében. 

 

Szavalóverseny

Felsős tanulóink is kiemelkedő eredményeket értek el a zombori Magyar Polgári Kaszinó szavalóversenyén. Pesti Tamás Iván, 5. osztály – 3.hely Bezdán Kinga, 6.osztály – 1.hely

Tovább »

Szavalóvereseny

Alsós diákjaink kiemelkedő eredményt értek el a zombori Magyar Polgári Kaszinó szavalóversenyén. Zsiga Noel harmadikos tanuló 1. helyezett lett és Lukács Csaba negyedikes tanuló 2.

Tovább »

RTSZ Krossz

Iskolánk tanulói részt vettek 2019.október 12-én, Zomborban az RTSZ Krossz nevezetű futóversenyen, ahol 26 futamban 1525 résztvevő volt. Ebben a nagy mezőnyben sikerült nagyon jó

Tovább »