Kőműves Zoltán - Igazgató

1971-ben születtem. Az általános iskolát Zomborban fejeztem be. Középiskolába a szabadkai zenei középiskolába jártam kürt szakon. A tanítóképző egyetemet Zomborban fejeztem be. A tanulmányaimat magyar nyelven végeztem. 2000-től dolgoztam mint tanító a zombori Testvériség-egység Általános Iskolában. 2019 januárjától Bácsgyulafalván voltam tanító az iskolaév végéig. Hobbim a fotózás.

Horváth Tímea -Magyartanár

1989. február 8-án születtem Apatinban. Az elemi iskolát a szilágyi Kis Ferenc Általános Iskolában fejeztem. Ezután a szabadkai Egészségügyi Középiskolában folytattam tanulmányaimat nővèr-technikus szakon. A 2008/2009-es tanévtől az újvidéki Bölcsèszettudományi Kar Magyar Nyelv és Irodalom Tanszékének hallgatója voltam. Mesterdiplomámat, mint magyar nyelv és irodalom szakos tanár, 2013 novemberében szereztem meg. 2013 szeptemberétől a bácsgyulafalvi Kis Ferenc Általános Iskolában dolgozom. Tanulóim számos versenyen kimagasló eredményt értek el.

Janovics Ilona- Zene tanár

Janovics Ilona vagyok,születtem 1988.10.29-én Zomborban.Az általános iskolát Kupuszinán fejeztem, vele együtt párhuzamosan klarinétozni tanultam az apatini zeneiskolában prof.Koleszár Nándornál. A zene iránti szeretetem arra ösztönzött, hogy zenével foglalkozzak.A középiskolát Szabadkán fejeztem mgr.Pete Đuro és prof.Lazar Kondić osztályában mint a Generáció diákja.A középiskola után sikeresen irtakoztam be az Újvidéki Művészeti Akadémiára klarinét szakon, mgr.Nikola Srdić osztályába.A tanulmányaim alatt sikeres résztvevője voltam az országos és nemzetközi klarinét versenyeknek.Továbbképzéseken vettem részt és veszek részt külföldi és hazai tanároknál ( Nikola Srdić,Tadej Kenig,Michel Arrignon,Kovács Béla,Szatmári Zsolt,Olivier Faure,Jože Kotar,Stephanie Meyer,...) . Az akadémiai tanulmányok és a mesterképzés után kezdtem el foglalkozni pedagógiai munkával a kupuszinai József Attila Általános Iskolában,az apatini Stevan Hristić alapfokú zeneiskolában és a telecskai Kis Ferenc Általános Iskolában.

Szenn Antal - Némettanár

Momčilović Marina - Matematika tanár, könyvtáros és polgári nevelést oktató

1970-ben születtem Zomborban és itt is fejeztem be az iskolai tanulmányaimat. Lediplomáltam a zombori tanítóképzőn, mint maszter tanító. 2001. szeptember 1-től dolgozom az iskolában, mint matematika tanár az 5. osztálytól a 8. osztályig. 2007. májusától az iskola könyvtárosa vagyok, fél munkaidővel. 25 év munkaévem van.

Ódry Georgina - Biológia tanár

Az általános és a középiskolát is Zomborban végeztem. A Természettudományi Kar biológia szakán végeztem tanulmányaimat mint diplomás biológus. 2008-ban kezdtem el dolgozni a kupuszinai és szilágyi általános iskolában, 2009-től pedig Telecskán, mint biológia tanár.

Gavrilović Kristina - Szerbtanár

2008. szeptemberében a Filozófiai Egyetem Szerb nyelvtan és nyelv szakán diplomáltam és ez év novemberében pedig itt a Kis Ferenc Álatalános Iskolában helyezkedtem el. Az államvizsgát 2013-ban tettem le.

Bagi László Lenke - Kémia tanár

Jankovich Katalin - Képzőművészet tanár

1960. november 06-án Kúlán születtem. Az általános iskolát szülőfalumban, Kúlán a Petőfi Brigád Általános Iskolában fejeztem be. A Formatervezői Szakközépiskola grafikai szakát Újvidéken végeztem, majd 1979.június 28-án diplomáztam. A Művészeti Akadémiát Újvidéken,1985.június 24- én végeztem el grafikai akadémikus-képzőművészeti pedagógus szakon. Szakvizsgát tettem 1992.április 27-én. 1984-től folyamatosan tanítok a bácsgyulafalvi iskolában. Ezen kívül órakiegészítésként tanítok még Topolyán a gimnáziumban és a műszaki szakközépiskolában, valamint Zomborban a Szent Száva Középiskolában.

Hazenštaub Valentin - Testnevelés tanár

1976-ban születtem Zomborban. Az általános és a középiskolát Zomborban fejeztem be. 2006-ban az egyetemi tanulmányaimat az újvidéki testnevelési egyetemen végeztem el. Itt testnevelési tanár és úszóedző megnevezést kaptam. Több éve dolgozok mint edző az újvidéki és zombori úszóklubbokban. A testnevelő tanár 2006-tó vagyok. Három iskolában dolgozom. Több községi és köztársasági sikerem volt az iskolai sportokban. És hasonló sikereket értem el nemzetközi szinten is.

Molnár Kéri Edit - Angoltanár

1992-ben születtem Szabadkán. Az általános iskolát Kupuszinán fejeztem be. Már az általános iskolában beleszerettem az angol nyelvbe. A középiskolát 2007-ben végeztem a zombori Dr. Ripp Rózsa Egészségügyi Középiskolában. Időközben szilárdult meg bennem az érzés, hogy az angolt szeretném továbbfolytatni, így a Szegedi Tudományegyetem Bölcsész Karán fejeztem anglisztika alapszakon. Jelenleg is ott végzem a mesterképzést, Alkalmazott Nyelvészeten. 2015. októbertől vagyok a telecskai Kis Ferenc Általános Iskola angoltanárja, ahol az álmomat valósíthatom meg: gyerekekkel foglalkozom.

Molnár István - Földrajz tanár

1964-ben születtem. Az Újvidéki Egyetem Természettudományi szakán végeztem 1989-ben. Még ez évben munkába álltam Csantavéren, a Hunyadi János Általános Iskolában. Szakvizsgát 1992. 10. 07-én szereztem. Később Kupusznára költöztem, ahol a József Attila Általános Iskolában alkalmaztak földrajz szakosként, majd a szilágyi Kis Ferenc Általános Iskolában és a doroszlói Petőfi Sándor Általános Iskolában. Telecskán 2018/2019-es iskolaévtől tanítok, ahol a gyerekeknek nem csak földrajzot oktatok, de a toleranciára is nevelem őket, mert a világ szépsége a különbözőségekből fakad!

Pfeiffer Beáta - Történelem tanár

Az Újvidéki Egyetem BTK, Történelem tanszékén 2012-ben alapképzésből, 2013-ban mesterképzésből szereztem történész diplomát.A 2011/2012-es tanévtől dolgozom a tanügyben. Egy kislány anyukája vagyok, Doroszlón élek.

Kanizsai Tamás - Matematika és fizika tanár

1987-ben születettem Zomboban. Az általános iskolát szülővárosában fejeztem be. Középiskolába a zombori Műszaki Középiskolába jártam elektrotehnikai szakra. Az elektrotehnikai egyetemet, és annak mester fokozatát Újvidéken végeztem. 4 évig dolgoztam mint elektrotehnikai mérnök, majd további 3 évet mint programozó. 2019 szeptemberétől a bácsgyulafalvi általános iskolában tanítok matematikát és fizikát.

Cseh Dávid - Informatika tanár

Zomborban született, ahol a Testvériség Egység Zombor Általános Iskolát és a Veljko Petrović zombori gimnázium áltálános szakát fejezi. 2010-ben befejezte tanulmányait a zombori Oktatási Karon, és azonnal elkezdte pályafutását az oktatásügyben.

Pešut Andrea - Osztálytanító tanár

Szűcs Éva - Osztálytanító tanár

Zarić Pošić Ibolya - Osztálytanító tanár

Богданка Гулачи - Професор разредне наставе

Рођена сам 23.12.1966.год. у Сомбору. Радим у ОШ"Киш Ференц" у Телечки од 1995.год. Завршила сам Вишу школу за наставника разредне наставе ПА"Жарко Зрењанин"у Сомбору и уз рад сам се дошколовала за професора разредне наставе. Прво сам радила две године на месту наставника српског као нематерњег језика, да би 1997.год. почела са радом у комбинованом одељењу на месту учитељице. Волим музику, забаву, књиге, филмове, природу и путовања. Трудим се да деци пренесем знање, разне вештине и жељу за стицање нових знања и вештина.

Мирјана Сремчевић - Професор разредне наставе

Здраво да сте! Зовем се Мирјана. Живим у Кљајићеву, а радим у школи у Телечки. На Учитељском факултету у Сомбору завршила сам два факултета, дипломирани учитељ (2002.год.) и дипломирани предшколски васпитач (2010.год.). Имам среће да радим посао који волим. Учитељица сам тек 26 година. Радим најлепши посао на свету, уз дечји осмех и загрљај. „Учећи друге, учимо се и ми.“

Ana Barak Lučić - Pedagógus

Сенка Мргић - Вероучитељ

Kollár Ibolya

Konter Teréz